همانطور که می دانید ترشی خانگی لیته یکی از انواع ترشی ها می باشد که ممکن است مورد علاقه همه نباشد.
یادم می آید مادربزرگم وقتی به دیدنش می رفتیم این را درست می کرد. او بادمجان ها را بخارپز می کند و با دستانش می کند.
او با بی دقتی مواد سس را در یک کاسه پلاستیکی ارزان قیمت ترکیب کرد و بادمجان بخار پز را پرت کرد.
دست پایینه، بهترین بادمجان دنیا!! کاش دوباره مزه بادمجان مادربزرگم را می چشیدم اما خیلی وقت پیش از دنیا رفت.
چه خوب که طعم بادمجان او را به یاد آوردم و دوباره خلق کردم! نمی توانم صبر کنم تا با همه شما به اشتراک بگذارم.
این خیلی خوشمزه است، من معمولاً 2 کاسه برنج را فقط با این غذای بادمجان سیر تند کره ای می خورم. بیا شروع کنیم!
این دستور العمل سریع و آسان بادمجان چینی با سس سیر تند است که بسیار اعتیاد آور است.
بعلاوه، تکههای بادمجان بسیار لطیف هستند که تقریباً در دهان شما آب میشوند.
این بادمجانهای ترشی تند و تند، چاشنی یا غذای جانبی فوقالعادهای را درست میکنند.
آنها اشتهای شما را باز می کنند و با برنج بخارپز سرو می شوند.
بهترین بادمجان های بچه گانه برای استفاده بادمجان های چینی یا ژاپنی هستند زیرا نرم تر و شیرین تر هستند.
زمان بلانچینگ بستگی به نوع بادمجان مصرفی دارد. هر چه بادمجان ها سفت تر باشند باید مدت بیشتری در آب جوش بپزند تا نرم شوند.
مواردی که در اینجا نشان داده شده اند کمی سفت تر بودند اما شکل خود را بهتر حفظ کردند.
من در واقع انواع نرم تر را ترجیح می دهم، اما این ها تنها گونه ای بودند که تابستان گذشته پیدا کردم. با این حال بسیار خوب ظاهر شد، هرچند کمی تردتر.