نگهداری روغن کنجد بسیار مهم است. این به این دلیل است که یکی از غذاهایی است که تمایل به فاسد شدن دارد.
بنابراین تماس با هوا باید تا حد امکان کاهش یابد. علاوه بر این، نگهداری در دمای اتاق به جای نگهداری در یخچال باعث تخریب کمتر مواد مغذی می شود و ماندگاری بیشتری دارد.
اجزای غذایی روغن کنجد خوراکی به گرما بسیار حساس است. بنابراین نقطه دود بسیار پایینی دارد. خوردن آنها به صورت خام بهترین نتیجه را به همراه دارد.
اگر غذا را با روغن کنجد میپزید، بهتر است مستقیماً با حرارت تماس نداشته باشید. بنابراین، اغلب برای چاشنی پس از جوشاندن گیاهان استفاده می شود.
مانند خوردن روغن کنجد، مقدار زیادی دانه کنجد در غذا می خورید. دانه های کنجد ریز خرد شده و پوست کنده می شود تا به عنوان غذا مصرف شود.
اگر آن را به طور کامل بخورید، به دلیل جذب ضعیف مواد مغذی، به سختی می توانید اثرات خوبی را بدست آورید.
روغن کنجد نیز نوعی روغن است. بنابراین مصرف بیش از حد ایده خوبی نیست. بیش از حد پرداخت شده است. خوردن روغن کنجد هر روز خوب است. فقط در حد اعتدال بخورید.
روغن های این گیاهان را می توان در دو تا سه قاشق غذاخوری در روز مصرف کرد. اگر صبح یک قاشق از آن بخورید، متابولیسم روز را بهبود می بخشد و به شما نشاط می بخشد.
روغن کنجد یک جزء روغنی است و حاوی مقدار زیادی چربی است. بنابراین این اتفاق می افتد که شما یک دسته به روده ها بدهید.
اگر معده بد یا هضم ضعیفی دارید، باید مراقب باشید زیرا می تواند باعث اسهال شود. و به کسانی که قبلاً اسهال دارند نیز توصیه می شود از خوردن غذا خودداری کنند.
همچنین در مورد زنان باردار با مشورت پزشک متخصص در مورد مصرف آن تصمیم بگیرید. برخی از عوارض جانبی شامل انقباضات رحم است.