قرار گرفتن در معرض جیوه سلامتی افراد را به خطر می اندازد

جیوه یک عنصر طبیعی است که در هوا، آب و خاک جیوه قرمز در رادیو قدیمی یافت می شود. قرار گرفتن در معرض جیوه حتی مقادیر کم ممکن است باعث مشکلات جدی سلامتی شود و تهدیدی برای رشد کودک در رحم و اوایل زندگی است.

جیوه ممکن است اثرات سمی بر روی سیستم آموزش اسکاج جدید عصبی، گوارشی و ایمنی بدن و ریه ها، کلیه ها، پوست و چشم ها داشته باشد. جیوه توسط WHO به عنوان یکی از ده ماده شیمیایی برتر یا گروه مواد شیمیایی مورد توجه بهداشت عمومی قرار می گیرد.

مردم زمانی که ماهی و صدف حاوی این ترکیب را می خورند، عمدتاً در معرض متیل جیوه، یک ترکیب آلی قرار می گیرند. متیل جیوه با اتیل جیوه بسیار متفاوت است. اتیل جیوه به عنوان یک ماده نگهدارنده در برخی از واکسن ها استفاده می شود و خطری برای سلامتی ندارد.

جیوه
جیوه به اشکال مختلف وجود دارد: عنصری (یا فلزی) و غیر آلی (که افراد ممکن است لباس مجلسی از طریق شغل خود در معرض آن قرار گیرند). و ارگانیک (به عنوان مثال، متیل جیوه، که افراد ممکن است از طریق رژیم غذایی خود در معرض آن قرار گیرند).

این اشکال جیوه از نظر درجه سمیت و تأثیراتشان بر سیستم عصبی، گوارشی و ایمنی و روی ریه ها، کلیه ها، پوست و چشم ها متفاوت است.
عطارد به طور طبیعی در پوسته زمین وجود دارد.

در اثر فعالیت های آتشفشانی، هوازدگی سنگ ها و در نتیجه فعالیت های انسانی وارد محیط می شود. فعالیت های انسانی عامل اصلی انتشار جیوه، به ویژه نیروگاه های زغال سنگ، سوزاندن زغال سنگ مسکونی برای گرمایش و پخت و پز، فرآیندهای صنعتی، زباله سوزها و در نتیجه استخراج جیوه، طلا و سایر فلزات است.

هنگامی که جیوه در محیط قرار کیک هویج و دارچین با پف زیاد می گیرد، می تواند توسط باکتری ها به متیل جیوه تبدیل شود. متیل جیوه پس از آن زیست انباشته می شود (تجمع زیستی زمانی اتفاق می افتد که یک موجود زنده حاوی غلظت بیشتری از ماده نسبت به محیط اطراف باشد)

  • منابع:
    1. Mercury and health
  • تبلیغات: 
    1. میلیاردی که مرز فقر را نیز طی نمود!
    2. آیا می دانستید کولر دارای لنت ترمز می باشد!
    3. مردی که سه قولو باردار شد!
    4. فردی که با مصرف گوشت قهرمان وزنه برداری جهان شد