همانطور که می دانید امروزه پخت و پز در ظروف تفلون زردیس کار ما را بسیار راحت کرده است.
بسیاری از افراد روزانه از تابه های نچسب برای پخت و پز استفاده می کنند.
تابه های نچسب به این دلیل محبوب شده اند که می توانند پخت و پز و تمیز کردن را بسیار آسان کنند.
به عنوان مثال، هم زدن تخممرغ، برگرداندن پنکیک، برشته کردن پنیر کبابی و درست کردن مقدار زیادی غذای دیگر بدون خطر پارگی هنگام چسباندن به تابه آسانتر است.
متأسفانه، در حالی که پوشش های تفلون نچسب تابه رایج است، آنها بدون مشکل نیستند.
تفلون یک ماده پوشش دهنده همه کاره است که برای انواع محصولات فراتر از ظروف پخت و پز استفاده می شود.
اما ظهور اثرات خطرناک سلامتی مرتبط با پوشش ممکن است نشان دهنده این باشد که سهولت پخت با تفلون ارزش خطرات موجود را ندارد.
در واقع، تفلون ممکن است با شرایط خطرناک سلامتی مانند سرطان مرتبط باشد.
هنگامی که سطح یک تابه نچسب فرسوده یا خراشیده شد، در معرض خطر بیشتری برای قرار گرفتن در معرض بخارهای پلیمری قرار خواهید گرفت.
ظروف فرسوده نچسب را با قابلمه ها و تابه های جدید جایگزین کنید، یا ظروف نچسب با کیفیت بالاتری را انتخاب کنید که برای سال ها دوام می آورد.
هنگام خرید ظروف نچسب و ظروف ایمن برای آشپزخانه خود، بهتر است محصولات باکیفیت ساخته شده با PFOA صفر و سطح نچسب PTFE درجه بالا را انتخاب کنید.
به دنبال ظروف آشپزی نچسب باشید که مانند محصولات Made In دارای گواهی FDA و مطابق با Prop 65 هستند.
با بهترین کیفیت قابلمه ها و ماهیتابه های نچسب ، می توانید با خیال راحت غذا بپزید و هرگز نگران بخارات سمی یا تمیز کردن مشکل نباشید.